Ne Demek Cendere : Güneydoğu Anadolu bölgesinin turistik yerleri nelerdir ... - C harfi ile başlayan kelimeler cendere nedir?. Cendere teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Ciltçilikte ve başka sanatlarda baskı ve perdah makinesi. Cendere kelimesi türkçe'de baskı mengenesi, pres anlamına gelir. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik.

Sıkı ve dar yer yun. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Cendere terimi mz tarafından 08.02.2006 tarihinde eklendi. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir.

Amsterdam Cheese Company - Grachtengordel-West - Wijde ...
Amsterdam Cheese Company - Grachtengordel-West - Wijde ... from igx.4sqi.net
Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri. Sıkı ve dar yer yun. Cendere kelimesi anlamı 454 defa okunmuştur. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Yukarıda da bahsedildiği gibi, kurtlar vadisi'nde cendere müziğini duyanlar cendere ne demek diye. Cendere kelimesi baş harfi c son harfi e olan bir kelime.başında c sonunda e olan kelimenin birinci harfi c , ikinci harfi e , üçüncü harfi n , dördüncü harfi d , beşinci harfi.

Sizde içinde cendere kelimesi geçen bir şeyler paylaşın !

Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Sıvıların, (pascal prensibinden) uygulanan yüksek basınçları her doğrultuda ve aynen iletmelerinden yararlanılarak yapılan alet. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Cendere ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, cendere ad bir şeyi ezmek, sıkmak gibi işlerde kullanılan araç. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben! Cendere teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvâneden ibaret alet cendereye koymak; Cendere kelimesinin ne demek olduğunu, cendere sözcüğünün anlamını ve cendere kelimesinin tercümesini sitemizden öğrenebilirsiniz.

Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Sizde içinde cendere kelimesi geçen bir şeyler paylaşın ! Cendere tdk sözlük anlamı nedir. Fen bilimleri terimi olarak cendere: Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta.

ÇANDARLI / DİKİLİ-İZMİR ~ Bugün Ne Pişirsem...
ÇANDARLI / DİKİLİ-İZMİR ~ Bugün Ne Pişirsem... from 1.bp.blogspot.com
Sıkı ve dar yer yun. Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta. Farsça candare جندره z baskı mengenesi, pres sözcüğünden alıntıdır. Peki cendere kelimesinin kökeni ne, cendere kelimesinin kaç anlamı var? Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır.

Cendere kelimesi anlamı 454 defa okunmuştur.

Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta. Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben! Osmanlica sözlüge göre cendere nedir anlami. Cendere tdk sözlük anlamı nedir. Sizde içinde cendere kelimesi geçen bir şeyler paylaşın ! Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler resimleri cendere sözleri yazıları. C harfi ile başlayan kelimeler cendere nedir? Cendere terimi mz tarafından 08.02.2006 tarihinde eklendi. Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? Cendere teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik.

Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben! Cendere kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, tiyatro terimleri sözlüğü sözlüklerinde, vikipedi sözlüklerinde. Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Sıkı ve dar yer yun.

Vadi İstanbul kat planları!
Vadi İstanbul kat planları! from i.emlaktasondakika.com
Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler resimleri cendere sözleri yazıları. Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Cendere teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvâneden ibaret alet cendereye koymak; Cendere terimi mz tarafından 08.02.2006 tarihinde eklendi. Fen terimleri cendere hakkında aşağıda sözlük anlamı ve kısaca açıklası yapılmıştır.

Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır.

Peki cendere kelimesinin kökeni ne, cendere kelimesinin kaç anlamı var? Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir. Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. Fen bilimleri terimi olarak cendere: Cendere sözlük anlamı ve cendere hakkında bilgi kaynağı. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben! Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri. Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır.

Cendere terimi mz tarafından 08022006 tarihinde eklendi ne demek. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek çok kullanılmakta.